TIPS:

  • November en december zijn ideale maanden om leuke accesoires voor je boerderij te kopen bij de tuincentra. De lampjes, hekjes en soms zelfs de poppetjes van de Kerstdorpen passen prima op je boerderij. Wij gebruiken de verlichting maar, hebben ook fietsen en zelfs een oude telefooncel op de boerderij staan.
  • Door brochures op te vragen van echte leveranciers kun je eenvoudig aan de maten komen van bv. ligboksen en voerhekken. Het is dan alleen nog een kwestie van omrekenen naar de juiste schaal.

Bezoek ons nu ook op Facebook

Hoe maken wij ...

De meeste accesoires voor onze boerderij maken wij zelf. Soms zijn we geïnspireerd door ideeën van andere bouwers maar, vaak hebben we zelf ook onze eigen creativiteit gebruikt. Kijk bijvoorbeeld maar eens naar de emmertjes en de melkstellen. Wij zullen overigens vast niet de enige zijn die op een idee gekomen zijn en claimen dus niets. We hebben ook alle beschrijvingen voor jou in een handleiding gezet zodat, je deze kan downloaden of printen. Mocht je de handleiding doorsturen vinden wij het wel leuk als je dan naar onze site of facebook pagina verwijst.